TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Amsterdam

Velkommen til Amsterdam! Utforsk Amsterdams mange kanaler, sjarmerende arkitektur og interessante steder som Anne Franks hus, Van Gogh-museet og Rembrandts husmuseum og mye mer på en av våre populære turer. Du kan suse rundt på en guidet Segway-tur eller opplev byen i ditt eget tempo på en av hopp-på hopp-av-bussene! E-billettene dine vil bli sendt til e-postinnboksen din.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Hopp-på-hopp-av sightseeing Amsterdam

Hopp-på-hopp-av sightseeing Amsterdam

Amsterdam City Sightseeing hopp-på hopp-av er en enkel og personlig måte å se Amsterdam på. Hopp-på-hopp-av-bussene i Amsterdam tilbyr deg det beste som Amsterdam har å by på. Bestill billettene dine her!

Fra 216 kr
Delft & Haag

Delft & Haag

Besøk byen Delft, hvor det velkjente nederlandske porselenet stammer fra og få en rundvisning av Haag - hovedsetet til Nederlands regjering. Bestill her!

Fra 516 kr
Guidet tur m. cruise i Amsterdam

Guidet tur m. cruise i Amsterdam

Kombiner en interessant guidet busstur i Amsterdam med en scenisk kanaltur og opplev det beste av byen. Bestill din guidede tur m. cruise i Amsterdam her!

Fra 379 kr
2-times sykkeltur

2-times sykkeltur

Dra på en scenisk sykkeltur gjennom Amsterdams gater og opplev byen som en lokal. Bli med på en 2-times tur og se alle byens høydepunkter. Bestill sightseeing på sykkel her!

Fra 237 kr
3-times sykkeltur

3-times sykkeltur

Bli med på en morsom og informativ sykkeltur gjennom Amsterdams gater og opplev byen som de lokale gjør. Turen inkluderer mange av Amsterdams større severdigheter og attraksjoner. Bestill billetter til 3-times sightseeing på sykkel her!

Fra 290 kr
Volendam, Marken og vindmøller

Volendam, Marken og vindmøller

Du kan ikke besøke Amsterdam og Nederland uten også å oppleve den vakre, nederlandske landsbygda. På denne turen får du se den pittoreske vindmøllelandsbyen Zaanse Schans.

Fra 516 kr
Heldagstur til Brugge

Heldagstur til Brugge

Dra på en tur til historiske Brugge, en av Europas mest sjarmerende byer, også kjent som Nordens Venezia. Det blir en reise tilbake i tid! Bestill billetter her!

Fra 936 kr
Pub Crawl

Pub Crawl

Hvordan bedre oppleve Amsterdams famøse Red Light District enn på en helaftens Pub Crawl?! Få et gratis shot med jaeger, vodka, sambuca eller apple sour på hvert sted, gratis inngang til klubben, og ubegrensede vodkashots fra kl. 20-8:30. Gratis t-skjorte til damene. Bestill din pub crawl i Amsterdam her!

Fra 179 kr
Tur til Red Light District

Tur til Red Light District

Du kan ikke besøke Amsterdam uten også å oppleve byens beryktede Red Light District. På denne guidede turen i Amsterdams Red Light District deler guiden din historien om hvorfor det vidt utbredte erhvervet ble så populært i regionen. Bestill her!

Fra 263 kr
Blomstermarker & Keukenhof

Blomstermarker & Keukenhof

Bli med og feir våren på en tur til de verdenskjente Keukenhof-hagene. Hver vår eksploderer Nederland i de vakreste farger, når millioner av tulipaner og andre blomster maler landet i en regnbue av farger. Sikre deg en plass på turen i dag!

Fra 263 kr
Segway City Tours Amsterdam

Segway City Tours Amsterdam

Segway City Tours er en morsom og interessant måte å utforske Amsterdam på. VI tilbyr ulike Segwayturer her på siden vår. Bestill dine Amsterdam Segway City Tours billetter her!

Fra 684 kr
Sjarmerende Nederland

Sjarmerende Nederland

Opplev Nederland på sitt mest sjarmerende. På denne turen til Nederlands mest autentiske landsbyer kommer du til å oppleve et scenisk landskap med rustikke vindmøller, små sjarmerende landsbyer, vakre kanaler, samt smake deilige nederlandske spesialiteter og mye mer.

Fra 1041 kr
Nederlandske mestere 

Nederlandske mestere 

Opplev to av verdens beste kunstmuseer: Van Gogh-museet og Rijksmuseum. Nyt enestående mesterverk av nederlandske mestere som Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals og Johannes Vermeer med denne guidede turen. Bestil billetter her!

Fra 999 kr
Storslåtte Nederland

Storslåtte Nederland

Denne heldagsturen byr på en spennende dag fylt med Nederlands høydepunkter. Fra historie og politikk, til arkitektur og landskap. Denne turen har det hele! Bestill i dag!

Fra 831 kr
Keukenhof-hagene og Haarlem

Keukenhof-hagene og Haarlem

Besøk de enestående Keukenhof-hagene: Over 32 hektar dekket med mer enn 7 millioner tulipaner, påskeliljer og hyasinter. Denne heldags- og all inclusive-turen gir deg en unik opplevelse av Keukenhof-hagene - som inkluderer en piknik i tulipanhagene, et særlig møte med en ekspert-gartner, samt en rundvisning til fots i den nærliggende byen Haarlem. Bestill her!

Fra 1147 kr
Guidet tur i Amsterdam

Guidet tur i Amsterdam

Bli med på en guidet tur rundt i vakre Amsterdam og se alle byens mange høydepunkter! Inkluderer fotostopp ved en ikonisk vindmølle ved Amstel-elva og besøk på en diamantfabrikk. Ikke gå glipp av dette - bestill nå!

Fra 263 kr
Alkmaar, ostemarked & vindmøller

Alkmaar, ostemarked & vindmøller

Bli med på en fantastisk tur til den 750 år gamle byen Alkmaar, med sitt stemningsfulle ostemarkedet, hvor du kan få fornemmelsen av hvordan det var å gå på marked i gamle dager. Bestill billetter her!

Fra 495 kr
Amsterdam til fots

Amsterdam til fots

Bli med på en tur gjennom de mest kjente områdene i Amsterdam! Opplev det populære området de Jordaan, Dam-plassen, Begijnhof og naturligvis Red Light District. Bestill billetter her!

Fra 211 kr
Heldagstur til Antwerpen og Brussel

Heldagstur til Antwerpen og Brussel

Bli med på en tur til Brussel - Europas uoffisielle hovedstad - og opplev byens sjarme på førstehånd. Turen inkluderer også et stopp i Antwerpen, verdens diamantmekka. Bestill turen din i dag!

Fra 831 kr