TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Berlin

Berlins fasinerende historie og storslåtte arkitektur fortryller alltid byens besøkende. Utforsk Berlinmuren, Brandenburger Tor, det jødiske kvarter, Alexanderplatz, Potsdam og mye mer på en av våre populære turer. Du kan velge mellom mange ulike turer, gå eller sykle, eller suse rundt på en Segway. Du kan og være med på vår Trabi-safari, kjøre rundt i en elegant og genuin trabantbil fra tidligere Øst-Tyskland? Ta deg gjerne tid til å se på de ulike tilbudene vi tilbyr.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

Bestill lunsj på restauranten Sphere i toppen av Berlins kjente TV-tårn, og få VIP-behandling. Slipp køene, få bord ved vinduet, og nyt en to-retters lunsj inkl. to glass vin, vann og en varm drikke. Plassene blir raskt utsolgt, så sikre deg din på forhånd!

Fra 690 kr
Kveldsmattur på sykkel

Kveldsmattur på sykkel

Vår kveldsmattur på sykkel er en av våre favoritter! På denne turen får du se enda mer av Berlin! Besøk pulserende Prenzlauer Berg og prøv noen av våre favoritt steder. All mat er inkludert! Bestill din tur hjemmefra og sikre deg en plass på den populære turen!

Fra 516 kr
El-sykkeltur i Berlin

El-sykkeltur i Berlin

Se mer av Berlin på vår spennende el-sykkeltur! Besøk mange av Berlins severdigheter, som Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, minnesteder og mer! Bestill billetter hjemmefra og sikre deg en plass på denne morsomme turen!

Fra 516 kr
Segwaytur til Berlinmuren

Segwaytur til Berlinmuren

Utforsk Berlins fascinerende historie på denne populære segwayturen til Berlinmuren! Vår segwaytur til Berlinmuren utforsker ikke kun de fysiske restene av den tidligere muren, men den kaster også lys på de kreftene som resulterte i Berlinmurens oppførelse, hvordan livet var i dens skygge og begivenhetene som førte til dens fall i 1989. Bestill her!

Fra 705 kr
Queer Berlin Tour

Queer Berlin Tour

Bli med på en omvisning av de mange interessante steder i Berlin, som har forbindelse med kampen for homofiles rettigheter og Berlins historie. Bestill billetter her.

Fra 127 kr
Berlin Food Crawl

Berlin Food Crawl

På denne kulinariske spaserturen gjennom Berlin-.Mitte og nabolaget Prenzlauer Berg, får du oppleve at det er mer til Tysk mat enn bare poteter! Nyt smaksprøver på de mest kjente tradisjonelle tyske rettene, og oppdag hva byens multi-kulturelle matscene har å by på. Ikke gå glipp av dette - bestill nå!

Fra 421 kr
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Utforsk Berlin fra en Trabi på en av våre Trabi Safari Tours! Vi tilbyr tre Trabi-turer: The Wall Ride, City West eller Wild East. Kjør rundt i trabien og hør om severdighetene via lydguidesystemet i bilen. Gratis for barn under 15 år. Bestill i dag!

Fra 516 kr
Berlin Segway Utflukt

Berlin Segway Utflukt

Nyt Berlin fra en segway! Det den morsomste måten å utforske Berlin, mens du lærer om den tyske hovedstaden idet du kjører gjennom den historiske byen. I løpet av tre timer på segway får du se hovedattraksjonene i Berlin, høre fascinerende anekdoter, ta bilder og diskutere byens historie. Sikre deg en plass!

Fra 705 kr
Utforsk Berlin til fots

Utforsk Berlin til fots

Oppdag alle hovedattraksjonene i Berlin på denne gåturen gjennom den tyske hovedstaden. Lær alt om Berlins historie og se hvor vakker denne byen er i nåtiden. Billetter for Berlin vandre turer kan bestilles her.

Fra 127 kr
Tredje Riket Berlin Vandre Turer

Tredje Riket Berlin Vandre Turer

Vår tur "Berlin under krigen" viser deg alle de viktige stedene Berlin da byen var Nazi-Tysklands hovedstad. Besøk Berlins jødiske kvarter, utforsk de tidligere SS og Gestapo hovedkvarterene, se destruksjonen forårsaket av de alliertes bombing og mye mer! Et must for alle 2. verdenskrig-interesserte - bestill her!

Fra 148 kr
Potsdam Vandre Tur

Potsdam Vandre Tur

Vår Potsdam Vandre Tur, er en flott måte å besøke Potsdam når man overnatter i Berlin. Berlin uten Potsdam er som Paris uten Versailles. Bestill billetter til Potsdam Vandre Turer her!

Fra 148 kr
Kald Krig Berlin Vandretur

Kald Krig Berlin Vandretur

Nyt en tur til fots i Berlin, og opplev byen som den var under den kalde krigen. Spaser ned Stalinallé, besøk minnesmerket for Berlinmuren og kirken Gethsemane i Prenzlauer Berg, og lær om livet i et delt Berlin. Ikke gå glipp av dette - bestill billetter her!

Fra 127 kr
Jødisk Liv i Berlin

Jødisk Liv i Berlin

På vår tur Jødisk liv I Berlin besøker vi det gamle Jødiske Kvarter. Bestill dine billetter til turen Jødisk liv I Berlin her!

Fra 127 kr
Berlin By - Sykkel Tur

Berlin By - Sykkel Tur

Vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur er en utmerket måte å lære om denne flotte byen på en eneste tur! Bli orientert om Berlin slik det var og slik det er I dag. Bestill din(e) billett(er) for vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur her!

Fra 295 kr
Berlin Exposed - Sykkel Tur

Berlin Exposed - Sykkel Tur

Vår Tøffe Sykkel Tur: Berlin Avslørt er den perfekte måten å se den tøffe og virkelige siden av Berlin på, fra gatekunst til luksuriøse eiendommer, fra Tempelhof Lufthavn til Ingenmannsland! Bestill Billetter til Vår Tøffe Sykkel Tur her!

Fra 295 kr
Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur

Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur

Vår Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur tar deg inn I den mørkere siden av Berlins historie. Denne 5 timers turen gjennom Berlin viser deg hvordan Berlinmuren og den kalde krigen påvirket Berlin enormt. Bestill dine billetter her!

Fra 295 kr
Tredje Riket Sykkel Tur

Tredje Riket Sykkel Tur

Sykle gjennom det tidligere tredje riket, og oppdag Berlins historie på en ny måte! Besøk det tidligere jødiske kvarteret, nazibunkere, ødelagte bygninger, monumenter fra motstandsbevegelsen, slagmarker og mer. Sikre deg en plass hjemmefra!

Fra 295 kr
Potsdam Berlin Sykkel Tur

Potsdam Berlin Sykkel Tur

Potsdam er Berlins mest populære dagstur- destinasjon. Potsdam, en UNESCOverdensarve, er perfekt for sykling med vakre parker og smug. Book billetter til vår Potsdam utflukt sykkel tur her!

Fra 505 kr
Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Opplev Berlin i ditt eget tempo med Berlin Hop-on Hop-off-sightseeingbussene. Velg mellom 3 ruter og to kombobilletter. Det er gratis for barn under 6 år. Bestill her og begynn å utforske byen med en gang du kommer til Berlin!

Fra 192 kr
Sachsenhausen til fots

Sachsenhausen til fots

Bli med vår guide på tur til Sachsenhausen konsentrasjonsleir utnfor Berlin. Dette er en tur du aldri kommer til å glemme - lær om konsentrasjonskampen og dens fanger under og etter 2. verdenskrig. Ikke gå glipp av denne utrolige turen, sikre deg en plass her!

Fra 148 kr
Berlins julemarkeder

Berlins julemarkeder

Opplev tre av Berlins mest koselige og tradisjonsfylte julemarkeder på denne guidede turen gjennom Berlin i løpet av desember. Vi kan nesten garantere at du vil føle høytidsstemning. Bestill dine billetter her!

Fra 127 kr
VIP Champagne-frokost i TV-tårnet 

VIP Champagne-frokost i TV-tårnet 

Bestill en uforglemmelig champagnefrokost i TV-tårnet i Berlin, og nyt den utrolige utsikten! Fra TV-tårnet på Alexanderplatz kan du beundre 360-graders panoramautsikt, spise en deilig frokost og nippe til champagne. Bestill her og slipp køen til TV-tårnet!

Fra 588 kr
VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

Middag i TV-tårnet på Alexanderplatz i Berlin er en ekte VIP-opplevelse! Det er ikke hver dag man får sjansen til å nyte et to-retters måltid med en slik utsikt. Bord ved vinduet er garantert. Bestill din VIP-middag her og slipp køen til TV-tårnet!

Fra 892 kr