TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Firenze

Billetter til sightseeing i Firenze finner du her. TUI.no selger billetter til mange opplevelser i Firenze - bestill online.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Matmarkedet i Firenze 

Matmarkedet i Firenze 

Bli med på tur til matmarkedet Sant'Ambrogio i Firenze og opplev bodene og mattradisjonene sammen med den lokale guiden. Denne 3-times turen er et must for alle matelskere! Bestill hjemmefra!

Fra 936 kr
Heldagstur til Toscana 

Heldagstur til Toscana 

På denne fantastiske heldagsturen til Toscana besøker vi hele tre byer og ser alle høydepunktene! Opplev det allerbeste av Toscana og områdets vakre natur. Turen inkluderer en toscansk frokost med tradisjonelle retter og lokale viner! Bestill din plass på turen nå!

Fra 447 kr
Firenze Hop-on Hop-off

Firenze Hop-on Hop-off

Oppdag fantastiske Firenzes Hop-on Hop-off-busser! Sightseeing har aldri vært så enkelt! Velg mellom 24, 48 eller 72-times billetter og så ubegrenset tilgang til de tre bussrutene. Gratis for barn under 5 år. Kjøp billetter her!

Fra 242 kr
Firenzes myter og mysterier 

Firenzes myter og mysterier 

Bli med på en kveldstur gjennom Firenzes fascinerende myter og mysterier! Fortellinger om ulykkelig kjærlighet under de vakre broene som ligger ved elven Arno, historier om den mystiske enken og andre skremmende personligheter som bor i skyggene i gamle Firenzes karakteristiske smale gater. Bestill her!

Fra 142 kr
Firenze til fots med David

Firenze til fots med David

Oppdag renessansen fødested på Firenze til fots-turen. Bli på en reise gjennom den fascinerende historien og kulturen i en av Italias mest interessante byer - Firenze. Bestill her!

Fra 936 kr
Halvdagstur til Chianti-distriktet

Halvdagstur til Chianti-distriktet

Denne 5-times turen til Chianti-vinruten er den perfekte måten å oppleve Toscana på. Turen inkluderer smaksprøver av vin samt olivenolje, skinker, oster og ulike typer toscansk brød på en typisk toscansk gård. Du kommer også til å besøke de sceniske festningsbyene Monteriggioni og Castellina i Chianti. Bestill turen din her!

Fra 495 kr
Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Denne heldagsturen til Val D'Orcia er fylt til randen med kunst, kultur, deilig mat og god vin - så du er (nesten) garantert en god tur. Bli med på denne utflukten som har det beste av landsbyene, landet, historien, arkeologien, maten og vinen i Toscana på programmet. Reserver en plass i dag!

Fra 621 kr
Det skjeve tårn i Pisa & Mirakelplassen

Det skjeve tårn i Pisa & Mirakelplassen

Pisa er et must når man besøker Toscana-området! Byen er verdenskjent for sin enestående arkitektur: Mirakelplassen er uten sammenligning den vakreste monumentale plassen i Italia og det kjeve tårnet er en av de mest gjenkjennelige bygninger i verden. Så hvorfor vente? Planlegg ditt besøk til Pisa i dag!

Fra 936 kr
Firenzes høydepunkter

Firenzes høydepunkter

Denne turen er den perfekte introduksjonen til en av Europas vakreste byer, kjent for sin renessanse- og barokkkunst og arkitektur. Den morsomme og informative guiden tar deg med på en gåtur i hjertet av Firenze. Bestill din tur allerede i dag!

Fra 274 kr
Tur til Accademia-galleriet

Tur til Accademia-galleriet

Accademia-galleriet inneholder flere av Firenzes enestående kunstskatter, som Michelangelos mesterverk David. Dette annerkjente kunstmuseet skal oppleves når man befinner seg i renessansens fødeby. Med vår slipp-køen-inngang er du innenfor og utforsker museet før du vet ordet av det. Bestill billetter her!

Fra 379 kr
Sightseeing i Firenze med tegneleksjon

Sightseeing i Firenze med tegneleksjon

Dette er den perfekte turen for alle som er interessert i livet til en renessansekunstner i Firenze. Kombiner en spasertur i byen med 1-times tegneleksjon, hvor du får testet om du kan bli den neste Michelangelo. Bestill her!

Fra 936 kr
Mordmysterium i Firenze 

Mordmysterium i Firenze 

Prøv en tur uten like! Etterforsk deg gjennom en flere hundre år gammel fortelling om frykt og spenning sammen med meddetektivene dine. Du får litt informasjon om mordet, men det er din oppgave å avsløre morderen ved hjelp av tilstrekkelig med bevis før tiden løper ut. Bestill turen her!

Fra 284 kr
Segwaytur i Firenze 

Segwaytur i Firenze 

Opplev Firenze på en ny og morsom måte! På denne segway-turen tar våre erfarne guider deg med gjennom byen, mens du får høre om historien og kulturen i Firenze ved hjelp av et video og lydguide-system på segwayen. En fantastisk og morsom opplevelse. Bestill i dag!

Fra 710 kr
Segwaytur i Firenze: kveld

Segwaytur i Firenze: kveld

Opplev renessansen fødeby på kveldstid, når Firenzes kjente monumenter er fortryllende opplyst i natten. Vår 2,5-times segwaytur på kveldstid er en uforglemmelig måte å se Firenze på. Bestill på nettet og sikre deg en plass!

Fra 684 kr
Firenze på sykkel 

Firenze på sykkel 

En sykkeltur er en morsom og aktiv måte å dra på sightseeing i Firenze. Firenze er en relativt sikker by å sykle i, og ruten vår er nøye tilrettelagt til å gjøre dette til en morsom og sikker tur for hele familien. Bestill din tur her!

Fra 369 kr
Firenze på sykkel ved solnedgang 

Firenze på sykkel ved solnedgang 

Firenze er nok på sitt vakreste ved solnedgang, og det finnes neppe en bedre måte å opleve byen enn på sykkel - så hvorfor ikke kombinere de to? Det har vi gjort! Opplev byens høydepunkter idet den er opplyst av solens siste stråler.

Fra 369 kr
Firenze mattur på sykkel

Firenze mattur på sykkel

Få en smak av Firenze på en sykkeltur gjennom den vakre byen! Kombiner en morsom og informativ sykkeltur i renessanses fødeby med en mattur som inkluderer tre av Firenzes beste kulinariske opplevelser. Ikke gå glipp av dette, bestill billetter her!

Fra 379 kr
Vinsmaking i Firenze

Vinsmaking i Firenze

Vår vinsmakingstur i Firenze er den perfekte måten å smake og oppdage Toscana! Smak skjønne italienske viner i tradisjonelle italienske vinbarer og opplev Firenze som en lokal. Alle vinsmakinger foregår i små grupper og foregår i vinbutikker og vinbarer av høy kvalitet med ekspertservice. Opplev Firenze på en morsom måte, kjøp billetter her.

Fra 369 kr