TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Las Vegas

You can't visit Las Vegas without also exploring some of the incredible natural wonders in the city's backyard. Take a tour to the Grand Canyon or the Death Valley. Try river rafting i Black Canyon or visit Hoover Dam.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Hoover Dam City Deluxe tur

Hoover Dam City Deluxe tur

Bli med oss på en tur til den utrolige Hoover Dam og Lake Mead, den største menneskelagte innsjøen i den vestlige hemisfære. Denne heldagsturen inkluderer også en lunsjbuffet og en sjokkoladefabrikktur. Book turen din her!

Fra 653 kr
Hoover Dam og Lake Mead cruise

Hoover Dam og Lake Mead cruise

Opplev Hoover Dam og Lake Mead på denne fantastiske turen som inkluderer en tur i demningen, både over og under overflaten, et cruise på Lake Mead, en lett lunsj og besøk i sjokkoladefabrikk. Book nå for en dag med ren glede utenfor Las Vegas.

Fra 1001 kr
Hoover Dam ekspress halvdagstur inkl. helikopterflygning

Hoover Dam ekspress halvdagstur inkl. helikopterflygning

Bli med på en tur og nyt de utrolige utsiktene over Hoover Dam og Lake Mead. Denne turen inkluderer en helikoptertur som tar deg med rundt Hoover Dam og Lake Mead området for noen utrolige utsikter over en av verdens største menneskelagde innsjø og demning. Book turen din her.

Fra 1349 kr
Grand Canyon South Rim-tur

Grand Canyon South Rim-tur

Opplev det geologiske underet Grand Canyon. På denne turen får du en pause fra neonjungelen i Las Vegas, når vi tar deg med til et sted du aldri kommer til å glemme. Bilder er ikke beskrivende nok, storheten til Gran Canyon må oppleves i virkeligheten. Book din tur allerede i dag!

Fra 957 kr
Grand Canyons vestkant tur

Grand Canyons vestkant tur

Besøk Grand Canyons vestkant, se ut over canyon fra Eagle Point, besøk Hualapai indianerne, spis lunsj med spektakulær utsikt fra Skywalk Cafe og mye mer. Book en tur til Gran Canyon som du aldri kommer til å glemme!

Fra 1392 kr
Grand Canyon vestkant tur inkl. Skywalk billetter

Grand Canyon vestkant tur inkl. Skywalk billetter

Vest-Arizonas mest gjenkjennelige landemerke og et sant naturvidunder - Grand Canyon. Turen inkluderer en gåtur over Grand Canyon Skywalk, et fotostopp ved Hoover Dam, lunsj på Skywalk Café, Guano og Eagle Point stopper og mye mer. Kjøp billettene dine allerede i dag og få en opplevelse som ikke ligner noen andre.

Fra 1610 kr
Grand Canyon vestkanttur inkl. helikopter, båt & Skywalk

Grand Canyon vestkanttur inkl. helikopter, båt & Skywalk

Leter du etter den ultimate Grand Canyon opplevelsen? Da trenger du ikke lete mer! Hva med en heldagstur som kombinerer en tur til Grand Canyons vestkant med en helikoptertur, et båtcruise på Colorado River og en gåtur over den nylig åpnede Grand Canyon Skywalk? Book turen din her!

Fra 4089 kr
Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur er en må-prøves tur for alle med en eventyrlig sjel. Denne 5-timers turen tar deg langs den populære 20 kilometers naturskjønne kjøreturen med stopp på besøkssenteret, Calico Hills og forskjellige utsiktspunkter og opp Rocky Gap Road.

Fra 949 kr
Black Canyon elverafting eventyr

Black Canyon elverafting eventyr

Dra på elverafting og opplev vakre fosser, varme kilder, ta et avkjølende bad i Colorado River, se storhornet ørkensau, havørn, store blå hegrer og mye mer. Book din Black Canyon elverafting eventyrtur i dag!

Fra 1227 kr
Death Valley heldagstur

Death Valley heldagstur

Reis til en av de mest unike landskapene på jord, mens vi reiser til hjertet av Death Valley nasjonalpark. Turen inkluderer utrolige bildemuligheter på Zabriskie Point, en fantastisk vakker kjøretur gjennom Artist’s Pallet og Bad Water saltsletter, som med dets 85 meter under havnivå er det laveste punktet i den vestlige hemisfære. Book nå!

Fra 1775 kr
Luftballongtur

Luftballongtur

Prøv en fantastisk luftballongtur, varende fra 45 minutter til 1,5 timer i luften etterfulgt av en champagnekål! I løpen av flyturen din får du en spektakulær utsikt over de vakre Red Rock Mountains og den berømte Las Vegas Strip. Book luftballongturen din i dag!

Fra 1993 kr
Zip-line eventyrtur med Flightlinez Bootleg Canyon

Zip-line eventyrtur med Flightlinez Bootleg Canyon

Ser du etter en annerledes og morsom aktivitet å gjøre utenfor Las Vegas? Da bør du bli med på et spennende zip-line eventyr med Flightlinez Bootleg Canyon! Kjør zip-linen over det naturskjønne ørkenlandskapet og pust inn frisk fjelluft. Kjøp billettene dine her!

Fra 1384 kr
Lake Mead middagscruise

Lake Mead middagscruise

Dra på et fantastisk cruise ombord på Desert Princess, opplev den nydelige kveldsutsikten over innsjøen og Hoover Dam, det unike sceneriet, det omringende dyrelivet rundt Lake Mead og en deilig middag. Book turen din her.

Fra 1131 kr
Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Bli med oss på en tur til den berømte Las Vegas Strip! Sopp ved det berømte 'Welcome to Las Vegas' skiltet for bildemuligheter og en champagneskål, opplev verdens største sjokkoladefontene og se et fantastisk vannfonteneshow. Book nå!

Fra 514 kr
Las Vegas hopp på-hopp av

Las Vegas hopp på-hopp av

Opplev den utrolige utsikten over Las Vegas Strip og Downtown området fra toppen av en dobbeldekker buss i Londonstil, og utforsk byen i ditt eget tempo. Book dine hopp på-hopp av billetter her.

Fra 340 kr
Hoover Dam ekspress halvdagstur

Hoover Dam ekspress halvdagstur

Når du besøker Las Vegas, bør du ikke lure deg selv fra å besøke Hoover Dam. Den imponerende demningen ligger i Black Canyon fra Colorado River på grensen mellom de amerikanske statene Arizona og Nevada. Hoover Dam er ofte kalt en av de 7 menneskebygde underverker i verden. Book turen din her!

Fra 522 kr