TUI
Ticmate

Billetter til attraksjoner i London

Her finner du billetter til mange attraksjoner, serverdigheter og andre opplevelser i London. Vi tilbyr noe for alle og enhver! Hva med et besøk til toppattraksjoner som Madame Tussauds, London-grotten, akvariet i London, ZSL Londons dyrepark. Eller utforsk Londons historiske steder som Tower of London, St Pauls Katedralen eller Buckingham Palace! Nyt utsikten fra Shard eller London Eye, eller la de fasinere av utstillgene til Legoland Windsor? Bestill billetter til dine opplevelser i London her!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Buckingham Palace og vaktskifte

Buckingham Palace og vaktskifte

Utnytt denne unike muligheten til å utforske State Apartments i Buckingham Palace og opplev Changing of the Guards. Slottet er kun åpent to korte måneder i året, så plassene til denne ekskursjonen er få og veldig etterspurt, så sørg for å bestille hjemmefra!

Fra 649 kr
2-i-1 London Combo

2-i-1 London Combo

Besøk to av Londons mest populære attraksjoner - Madame Tussauds og London Eye! Hvis du kjøper din 2-i-1 London-pakke online sparer du 175 kr. på billettene sammenlignet med å kjøpe i døra. Bestill din kombopakke her og spar 40%. 

Fra 444 kr
London Dungeon

London Dungeon

Kjøp billettene dine til The London Dungeon her, og spar 40% av normalpris! Med forhåndsbestilte billetter slipper du køen i billettluka og får mer tid til å utforske The London Dungeon og den britiske hovedstadens uhyggelige fortid - mye moro for hele familien!

Fra 200 kr
Warwick Castle

Warwick Castle

Bestill billetter til Warwick Castle utenfor London her, og bli vitne til 1000 år med imponerende historie. Warwick Castle er et storslagent britisk slott - ikke gå glipp av det, bestill inngangsbilletter til Warwick Castle her!

Fra 171 kr
Tower of London

Tower of London

Tower of London er en av de attraksjonene man må besøke minst én gang! Spar tid ved å bestille billetter til Tower of London hjemmefra og slipp køen i billettluka. Ikke gå glipp av denne vesentlige delen av Londons historie.

Fra 273 kr
London Bronsepakke

London Bronsepakke

Spar 40 % på London Eye og Shrek's Adventure i London med vår supersparer London Bronseåalle! Med London Bronsepakke får du oppleve to av Londons mest populære attraksjoner, hoppe over køen til billettkontoret og spare penger.

Fra 387 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

Besøk en av Nord-Europas største kirker - St. Pauls katedral. Opplev den fascinerende historien, klatre til toppen av den berømte kuppelen og nyt utsikten over London.

Fra 205 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey er en av verdens flotteste kirker, med en historie som går over 1000 år tilbake, og bør oppleves av alle som besøker London. Bestill billettene dine hjemmefra og slipp de lange køene til den verdenkjente kirken!

Fra 228 kr
6-i-1 London Combo

6-i-1 London Combo

Dette er et utrolig pakketilbud for deg som vil få med deg all moroa, uten å sprenge budsjettet. Nå kan du kjøpe tre attraksjoner, og få tre attraksjoner med på kjøpet! Denne pakken inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure and London Dungeon. Seks utrolige attraksjoner - ett STORT eventyr i London!

Fra 831 kr
4-i-1 London Combo

4-i-1 London Combo

Flott pakkedeal: Kjøp to attraktsjoner og få ytterligere to attraksjoner GRATIS! Vår eksklusive London pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium pluss valget mellom den helt ferske attraksjonen Shrek’s Adventure! London eller London Dungeon.

Fra 569 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show i London,har hver Mai måned den største hage utstilling i England. Bestill billetter på Chelsea Flower Show i London her

Fra 910 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Se utviklingen av tennis, fra tidsfordriv på hagefest til en profesjonell sport som spilles over hele verden. Wimbledon Lawn Tennis Museum har spennende filmer, lett-å-bruke berøringsskjermer og gratis lydguide på 10 språk. Du kan enten kjøpe inngangsbillett til museet med gratis lyd-guide, eller bestille en guidet tur. Kjøp her!

Fra 91 kr
Ripley’s Believe It or Not! London

Ripley’s Believe It or Not! London

London feirer det finurlige og fantastiske i Ripleys Believe It or Not med mer enn 700 fantastiske utstillinger med alt fra bemerkelsesverdige mennesker til utrolig natur! Med forhåndsbestilte billetter slipper du de lange køene og får gå rett inn.

Fra 261 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

Kom tett på alle de fantastiske dyrene i ZSL London Zoo. Møt hårete, skumle, høye og bittesmå dyrene, fra aper til sjiraffer. Her er det er massevis av moro for hele familien!

Fra 233 kr
London Sølvpakke

London Sølvpakke

Spar 40 % på Madame Tussauds, London Dungeon & Shrek's Adventure med vår superspare-bakke London Combo Sølv! Opplev tre av Londons morsomste og familievennlige attraksjoner og spar penger. Det er et flott familietilbud! Bestill din London Combo Sølvpakke i dag!

Fra 615 kr
London Gullpakke

London Gullpakke

Ønsk å se det beste av London! Prøv vår superspare London Combo Gullpakke og 1/3 av prisen på inngangsbilletter til Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower og FLondon. Opplev fire av Londons beste attraksjoner og spar penger!

Fra 853 kr
Rojale palasser-pass

Rojale palasser-pass

Liker du rojale palasser? Da er vårt Rojale pass kanskje passende for deg! Velg et av våre tre pengesparende tilbud og start utforskingen! Passene inkluderer Tower of London, Hampton Court Palace og hager, Kensington Palace og Banqueting House. Eksklusivt online-tilbud - bestill hjemmefra!

Fra 510 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

Besøk et av verdens eneste kongelige palasser som fortsatt er i bruk. Buckingham Palace ligger i hjertet av London, og den populære turistattraksjonen er ofte utsolgt lenge i forveien, så husk å bestille billetter hjemmefra!

Fra 270 kr
The London Pass®

The London Pass®

London Pass gir gratis inngang til over 60 turer, museer og severdigheter i London samt Fast Track-inngang til et utvalg av de mest populære attraksjonene. Velg mellom 1, 2, 3 eller 6 dagers pass. Uansett hvor lenge du blir i London sparer du både tid og penger med London Pass!

Fra 467 kr
Chelsea Stadion og museum tur

Chelsea Stadion og museum tur

Turen til Stamford Bridge, hjemmet til Chelsea FC, tar deg bak scenen til ett av verdens beste fotballag og gir deg adgang til områder som normalt kun er reservert for spillere og funksjonærer. Du får også adgang til Chelsea FC museum. Skaff billettene dine her!

Fra 251 kr
London Eye & cruise

London Eye & cruise

Spar 15 % med dette kombo-kuppet med London Eye og et London Eye Elvecruise! Nyt den spektakulære utsikten fra ikoniske Coca-Cola London Eye, fulgt av et deilig London Eye Elvecruise på the Thames! Bestill i dag og spar 15 % på dine billetter!

Fra 308 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spar 10 % når du bestiller din London Eye med champagne her! Hopp over køen til London Eye og nyt et glass med champagne på turen din! Beundre det utrolige synet av London mens du nipper til champagne, det finnes rett og slett ikke noen bedre måte å nyte London Eye på.

Fra 399 kr
Utsikten fra The Shard

Utsikten fra The Shard

Besøk den høyeste skyskraperen i Vest-Europa - The Shard. Utsikten fra The Shard kommer til å ta pusten fra deg! Fra toppen kan du se de fleste av Londons landemerker, inkludert The Tower of London og London Eye.

Fra 352 kr
London Eye med hopp over køen

London Eye med hopp over køen

Hvorfor vente i kø når du kan forhåndskjøpe dine billetter, hoppe over køen til London Eye og til og med spare 15 % på dine billetter? Bestill dine Fast Track billetter til det populære pariserhjulet på nett og spar 15 % sammenlignet med prisen ved inngangen.

Fra 320 kr
Churchills krigsværelser

Churchills krigsværelser

Bli med på en fascinerende tur til området Westminster i London. Spaser rundt i Westminster, besøk Churchills krigsværelser og opplev den originale bunkeren akkurat som den ble forlatt i 1945 og utforsk Churchills krigmuseum. Bestill her!

Fra 489 kr
SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Akvarium har en av Europas største samlinger av marineliv, og er et must for alle som interesserer seg for livet i havet. I London Akvarium kan du blant annet se over 500 forskjellige dyrearter og planter, over 40 hajer fra 12 forskjellige arter, og oppleve manetenes forunderlige verden i utstillingen 'Ocean Invaders'. Kjøp billetter her og slipp ...

Fra 182 kr
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

Forhåndsbestill billetter til Londons Madame Tussauds vokskabinett, og få dem sendt til e-postadressen din. Gjør det meste ut av tiden din i London og slipp den lange køen til billettluka. Du kan til og med spare 35% sammenlignet med å kjøpe i døra! Billetten er blant annet inkludert Spirit of London Taxi Ride og Star Wars The Experience!

Fra 256 kr
London Eye

London Eye

Opplev en av Londons mest populære attraksjoner og nyt den utrolige utsikten fra London Eye! Kjøp Fast Track-billetter hjemmefra og spar tid i kø og nesten 20% av normalpris. Du kan også velge en kombibillett - inkl. et morsomt elvecruise. Spar 10%!

Fra 230 kr
London Eye-elvecruise

London Eye-elvecruise

Nyt dette prisvinnende sightseeing-cruiset på Themsen! Se mange av Londons fantastiske severdigheter og attraksjoner. Avgangssted nedenfor London Eye, så det er perfekt å kombinere med en tur i det ikonsike pariserhjulet.

Fra 145 kr
Legoland Windsor

Legoland Windsor

Lek med i LEGOLAND ® Windsor Resort med over 55 interaktive karuseller og attraksjoner. Fly gjennom trekronene for å unnslippe fryktelige drager, kjør spennende stryk med en Viking Fleet eller delta med LEGO ® dykkere på en magisk undervannseventyr.

Fra 467 kr
Buckingham Palace og engelsk te

Buckingham Palace og engelsk te

Opplev to typiske London institutter: Changing of the Guard og Afternoon Tea. Utnytt denne unike muligheten til å oppleve State Apartments i Buckingham Palace; de er kun åpne to måneder i året. Billettene er begrenset og forespørselen er stor, så bestill billettene i god tid!

Fra 1013 kr