TUI
Ticmate

Flyplasstransport i London

Gjør Londonturen din enda lettere ved å bestille flyplasstransport hjemmefra. De forhåndsbestilte billettene vil bli sendt til din e-post. Du kan reise med tog fra Gatwick, Heathrow og Stansted til London.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

Reis inn til London by fra Gatwick lufthavn med Thameslink-tog! Dette er et billig alternativ til Express-toget. Med våre forhåndsbestilte billetter slipper du køen til billettautomaten og går direkte på toget. Reisen varer ca. 1 time.

Fra 111 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

Reis til London by fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forhåndsbestilte billetter og gå direkte på toget. Reisen tar omtrent 35 minutter.

Fra 211 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

Arranger hele reisen din til London City. Kjøp billetter fra Heathrow lufthavn til Paddington stasjon før du drar hjemmefra.

Fra 251 kr
Stansted Express

Stansted Express

Har du lyst til å komme deg inn til London by fra Stansted lufthavn raskt og enkelt? Forhåndsbestill dine billetter til Stansted-ekspressen og hopp rett på toget som går mellom flyplassen og Liverpool Street Station! Reisetiden er på kun 45 minutter.

Fra 182 kr
Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

Et Oyster Card lar deg kjøre ubgrenset med undergrunn og busser i alle soner i London, og det er det beste og billigste transportkortet! Kortet er upersonlig og kan brukes av flere! Barn under 11 år reiser gratis.

Fra 319 kr
Travelcards

Travelcards

Et Travelcard er et bra og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og røde busser i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet enn hvor du vil hen. Bestill ditt Travelcard på nett og få det sendt hjem til deg!

Fra 393 kr