TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Los Angeles

In the City of Stars - what else than to explore the lifes of the rich and famous? Go on a guided tour and see the stars' massive mansions, visit Hollywood or explore the city on your own with the Hop-On Hop-Off sightseeing buses.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Filmstjernenes hjem

Filmstjernenes hjem

Få en eksklusiv omfattende tur til de imponerende hjemmene til stjernene i Hollywood, Beverly Hills, Bel-Air og Los Angeles. Du vil også få en introduksjon til Hollywoods ikoniske skilt og den kilometerlange Walk of Fame, vest Hollywoods glitrende Sunset Strip og Beverly Hills glamorøse Rodeo Drive! Book nå.

Fra 409 kr
Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen!

Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen!

Har du noen sinne drømt om å se Hollywood og Beverly Hills? Da bør du bli med oss på Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen! Se hvordan de rike og berømte lever i det glamorøse Beverly Hills og Bel Air. Deretter ta turen i vår søte lille åpen-tak vogn for å få den nærmeste utsikten over de fantastiske landemerkene i Hollywood.

Fra 479 kr
Den store Los Angeles turen

Den store Los Angeles turen

Den store Los Angeles turen er den mest komplette sightseeingturen i byen, hvor du får oppleve alt byen har å tilby. Din guide tar deg med på en tur som du aldri glemmer. Book billettene dine allerede i dag.

Fra 688 kr
Hollywood & filmstjernertur

Hollywood & filmstjernertur

Bli med oss på Hollywood & filmstjernertur, hvor vi har ekstra tid til å utforske Hollywood, Beverly Holls og Century City. Moroa begynner på det berømte Chinese Theatre med dets gårdsplass som er fylt med kjendisers fot- og håndavtrykk. Book turen din her!

Fra 653 kr
Los Angeles hopp på-hopp av

Los Angeles hopp på-hopp av

Dette er den eneste hopp på-hopp av turen med elektronisk lydkommentarer som gir deg muligheten til å se alt hva Los Angeles har å tilby, fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas vakre landskap og strender til den summende Downtown LA. Kjøp ditt hopp på-hopp av pass her!

Fra 253 kr
Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken gir deg muligheten til å oppleve Hollywoods mest populære attraksjoner og spare penger, uansett om du bare har en dag, en helg eller en uke i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Filmstjernenes hjem tur, et 24 timers hopp på-hopp av pass og inngang til Madame Tussauds Hollywood. Book billettene dine her.

Fra 740 kr
Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Bli med på en tur til million-dollar hjemmene til Hollywoods filmstjerner og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kjendishjem, en tur ned Sunset Strip og Rodeo Drive og mye mer. Ikke glem kameraet ditt, du vet aldri hvem du kommer til å se! Avslutt turen din med et besøk til Madam Tussauds og se enda flere stjerner.

Fra 775 kr
Tijuana shoppingeventyr

Tijuana shoppingeventyr

Ta turen ned den billedskjønne Californiske kyst og kryss grensen inn den fargerike og fascinerende Tijuana, Mexico, for gode shopping- og spisemuligheter! Bruk mer enn 4 timer i den andre største byen i stillehavskysten og ta med mange souvenirer og minner hjem. Book billettene dine her.

Fra 957 kr