TUI
Ticmate

Billetter til serverdigheter i Madrid

Vi tilbyr et bredt spekter av guidede turer, museer, turistattraksjoner og opplevelser i Madrid! Benytt anledningen til å utforske og bli kjent med Madrid og dens omgivelser! Vi tilbyr både guidede bussturer, segway-turer og hop-on-hop of-turer, der du blandt annet kan se vakre avenyer, bygninger i byen og Habsburg Palacio Real. Du kan kjøpe inngangsbilletter for et besøk på Santiago Bernabéu og Prado-museet. Nyt et autentisk flamencoshow på en av byens tablaos, eller bli med oss ​​for en dagstur til Toledo. Klikk deg gjennom vårt store utvalg av billetter for sightseeing i Madrid!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Keiserlige Toledo & vintur

Keiserlige Toledo & vintur

Bestill en heldagstur til Toledo fra Madrid. Den lokale guiden viser deg rundt i den historiske byen. Toledo kalles ofte "Byen med tre kulturer" - her får du besøke en moské, kirke og synagoge. Turen avsluttes med vinsmaking i Bargas.

Fra 947 kr
Hop on Hop off Madrid City Tour

Hop on Hop off Madrid City Tour

Hopp-av Hopp-på sightseeing i Madrid er en enkel og forenelig måte å se alt Madrid har å by på, i ditt eget tempo. Bestill dine billetter til Hopp-av Hopp-på sightseeing i Madrid her!

Fra 221 kr
Shoppetur til Las Rozas Village

Shoppetur til Las Rozas Village

Shop till you drop på Las Rozas Village Outlet utenfor Madrid! Forhåndsbestill billetter til ekspressbuss og spar opptil 60% på kjente merkevarer!

Fra 169 kr
Toledo Halvdagstur

Toledo Halvdagstur

Den vakre byen Toledo finner du bare 70 km utenfor Madrid og er en av de eldste byene I Europa. Billetter til Toledo Halvdags Tur fra Madrid kan du bestille her!

Fra 579 kr
Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Se Madrid som byen var da Habsburg dynastiet regjerte I Spania, og se helde det Kongelige Palasset I Madrid. Billetter til Habsburg Madrid Walking tour og Palacio Real kan bestilles her!

Fra 547 kr
Toledo Heldagstur

Toledo Heldagstur

Hvorfor ikke bli med oss på en full dagstur til Toledo, en av de vakreste byene i verden. På denne guidede turen vil du se og lære alt om byen Toledo!

Fra 568 kr
Toledo og Madrid Sightseeing

Toledo og Madrid Sightseeing

Hvorfor ikke oppleve både den utrolige byen Toledo og en full sightseeing tur i Madrid – på samme dag. Dette kan nå gjøres ved å bestille vår Toledo og Sightseeing Tur!

Fra 758 kr
Madrid Segway Tur

Madrid Segway Tur

Å se Madrid fra en Segway må være den morsomste måten å gjøre en sightseeing tur på Det er ikke bare gøy, du vil også se mye av byen og lære mye om Madrid. Bestill dine billetter til Madrid sightseeing tur her!

Fra 369 kr
Guidet tur til Palacio Real

Guidet tur til Palacio Real

Palacio Real er et must-see når du besøker Madrid. Det vakre slottet er et av de best bevarte i Europa, og det er virkelig besøket verdt. Nyt en guidet 1,5-times tur med en kunnskapsrik guide. Bestill her!

Fra 369 kr
El Escorial Klosteret

El Escorial Klosteret

Det verdenskjente palasset, museet og klosteret El Escorial ligger bare 45 km utenfor Madrid og er absolutt verdt et besøk. Billetter til El Escorial kan bestilles her!

Fra 684 kr
Prado-museet : Hopp over køen

Prado-museet : Hopp over køen

Bestill billetter til det verdensberømte Prado-museet i Madrid, og hopp over køen! Køen til Prado-museet er ofte veldig lang, spar tid og bestill billettene dine her!

Fra 369 kr
Madrid Sykkel Sightseeing

Madrid Sykkel Sightseeing

Hvorfor ikke se Madrid fra en sykkel? Bli med på vår Madrid Sykkel Sightseeing tur og opplev Madrid på en unik og annerledes måte. Bestill dine billetter til Madrid Sykkel tur her!

Fra 232 kr
El Escorial og Madrid Sightseeing

El Escorial og Madrid Sightseeing

Hvorfor bare se og oppleve El Escorial, når vi også tilbyr en kombinasjon med sightseeing tur I Madrid – og alt på same dag. Billetter til besøk ved the Royal Monestery of El Excorial og sightseeing tur I Madrid her!

Fra 831 kr
Flamenco Show Torres Bermejas

Flamenco Show Torres Bermejas

Flamenco Show hos Torres Bermejas I Madrid er et ekte tradisjonellt Flamenco Show med “Alhambra, Granada” dekorasjon. Show eks. eller inkl. Middag kan bestilles her!

Fra 463 kr
Madrid Sightseeing Tur

Madrid Sightseeing Tur

Madrid Panorama Sighseeing tur er en av de hyggeligste måtene å se Madrid på. Madrid Sighseeing tur foregår med buss og vandring til fots, du kan bastille dine billetter her!

Fra 284 kr
Madrid Sightseeing og Det Kongelige Palass

Madrid Sightseeing og Det Kongelige Palass

Bli med på Madrid Sightseeing Tur, inkl. et besøk til Det Kongelige Palasset (Palacio Real) i Madrid. Dette er en fantastisk måte å oppleve det meste av Madrid på bare 4 timer.

Fra 442 kr
Bernabéu Stadion

Bernabéu Stadion

Real Madrid’s stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med sin kapasitet til å ta imot 80.000 tilskuere. Bestill dine billetter til tour of Estadio Santiago Bernabéu her!

Fra 211 kr
Madrid Sightseeing og Bernabéu Stadion Tur

Madrid Sightseeing og Bernabéu Stadion Tur

Real Madrid’s Stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med sin kapasitet til å ta imot 80.000 tilskuere. Billetter til Madrid Sightseeing and tour of Estadio Santiago Bernabéu kan bestilles her!

Fra 495 kr
Madrids høydepunkter & Prado-museet

Madrids høydepunkter & Prado-museet

Denne populære sightseeingturen lar deg utforske Madrids mange høydepunkter og store attraksjoner sammen med en lokal guide. Turen inkluderer også et guidet besøk til det berømte Prado-museet, et absolutt must når du besøker Madrid. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 579 kr
Segovia & middelalderbyen Pedraza

Segovia & middelalderbyen Pedraza

Bli med på en fascinerende heldagstur til to middelalderbyer, Pedraza og Segovia! Kun en time utenfor Madrid ligger middelalderbyen Pedraza. Her kan du utforske en av Spanias mest fantastiske middelalderbyer. Neste stopp er Segovia, som er velkjent for middelalderslottet sitt. Bestill på nettet!

Fra 1010 kr
Heldagstur til Avila & Segovia

Heldagstur til Avila & Segovia

Nyt en fascinerende heldagstur til Avila og Segovia sammen med en lokal guide. De to byene er rike på historie og absolutt verdt et besøk når du er i Madrid. Utforsk det eldste, intakte befestede komplekset i Avila, og Spanias vakreste slott i Segovia. Bestill turen med eller uten lunsj.

Fra 621 kr
Madrid tapas- & historietur

Madrid tapas- & historietur

Få en smak av Madrid på vår tapas- og historietur, guidet av en innfødt madrilener. Smak over 10 forskjellige typer tapas og lær om spansk kultur, historie og gastronomiske tradisjoner. Sørg for å bestille hjemmefra!

Fra 789 kr
Madrid matlagingskurs

Madrid matlagingskurs

Nyt en morsom introduksjon til det spanske kjøkken med et matlagingskurs i Madrid. Lær å lage populære spanske retter som paella, tortilla og sangria sammen med en lokal kokk og en liten gruppe. Ikke gå glipp av dette, bestill matlagingskurs på nettet!

Fra 737 kr
Madrid vin- og tapastur 

Madrid vin- og tapastur 

Er du interesseret i spansk matkultur og vil du gjerne smake flere forskjellige, klassiske tapas? Så bli med på vår Vin- og tapastur i Madrid! På denne morsomme turen lærer du om spansk vin og smaker på verdens fineste skinke - ibéricoskinke. Bestill her!

Fra 526 kr
Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Nyt en pittoresk 3,5-timers spasertur i det Habsburgske Madrid og et besøk til det verdensberømte Prado-museet. Utforsk Madrid sammen med din lokale guide, etterfulgt av en omvisning på Prado-museet. Bestill billetter til denne populære turen hjemmefra!

Fra 652 kr