TUI
Ticmate

Billetter til serverdigheter i Milan

Bla gjennom Ticmate sitt  utvalg av sightseeingturer og arrangementer i Milano. Du kan bestille billetter til din guidede sightseeingtur på en Segway eller til de populære hop-on-hop-off bussene, eller hva med en vinsmakningstur? Her finner du også billetter til opera og klassisk ballett på det prestisjetunge Teatro alla Scala. Bestill billetter til dine opplevelser i Milano her!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala i Milano er en av verdens mest berømte og vakre operahus i verden. Et besøk i La Scala for å se opera eller ballett kommer til å gjøre ditt opphold i Milano komplett. Book billettene dine til La Scala i Milano her!

Fra 1210 kr
Dagstur til Comosjøen

Dagstur til Comosjøen

Forlat storbyen Milanos kjas og mas og vend snuten mot det landet. De nydelige Alpene, flotte innsjøer, overdådige villaer og den sveitsiske grensen venter deg bare en time utenfor byen. På denne turen får du oppleve det beste av Lugano, Comosjøen og Bellagio. Bestill turen din her!

Fra 1062 kr
Milano segwaytur

Milano segwaytur

Milano segwaytur er en veldig flott, morsom og alternativ måte å se og lære om Milano. Ha det morsomt mens du glir gjennom de fantastiske gatene i Milano, motehovedstaden i Italia. Book billettene dine for Milano segwaytur her

Fra 789 kr
Milano vinsmaking

Milano vinsmaking

Milano vinsmaking er en morsom og informativ måte å smake gode italienske viner og aperitiffer. Nyt vinen og maten din på en lokal vinbar i hjertet av Milano. Book dine billetter for Milano vinsmaking her!

Fra 369 kr
Milano mat-gåtur

Milano mat-gåtur

Spasertur med mat i Milano er en flott måte å lære om italiensk mat og vin. Dette er turen for deg som ønsker å smake på spesielle Italienske retter, samtidig som du lærer om det italienske kjøkken. Book dine billetter til vår smakrike mat-gåtur i Milano her!

Fra 684 kr
City Sightseeing Milano

City Sightseeing Milano

Milano City Sightseeing hopp på - hopp av busser er en enkel og komfortabel måte å se hele Milano på. Hopp på-hopp av Milanoturer gir deg det beste Milano har å tilby. Book billettene dine for City Sightseeing Milano her!

Fra 232 kr
Vin og fingermat på de gamle kanalene  

Vin og fingermat på de gamle kanalene  

Bli med på en kveld med mat og vin på ekte Milano-vis. Opplev den eneste Milano-turen som kombinerer kultur, mat og moro mens vi spiser og drikker oss gjennom det fascinerende Navigli-kanaldistriktet. Bestill turen din nå og begynn å spare appetitten!

Fra 621 kr
Tur til Duomo di Milan

Tur til Duomo di Milan

Duomo i Milano er en av de mest berømte katedralene i verden, og et absolutt must-see når du besøker Milan. Vår tur inkluderer slipp køen-inngang, slik at du kan gå direkte inn i basilikaen hvor guiden vil fortelle deg om dens fascinerende historie. Bestill nå.

Fra 616 kr
Segway-kveldstur i Milano

Segway-kveldstur i Milano

Bli med oss ​​på segway-tur i Milano på kveldstid, og opplev en minneverdig tur gjennom den vakre byen. Opplev Milano på en morsom og lærerik måte. Bestill turen her!

Fra 789 kr