TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Orlando

Explore Orlando on a fun sightseeing tour around the city, discover the wildlife from an airboat or take a day trip to Miami. The possibilities are nearly endless!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Rodeo & ranch-eventyr

Rodeo & ranch-eventyr

Dra på en tur ut i ekte cowboyland i Southern Osceola County, hvor de opprinnelige amerikanske cowboys'ene kom fra! Opplev en gammeldags, traktortrukket tur i høyvogn, en herlig, overdådig barbeque-middag etterfulgt av en tur til rodeoen!

Fra 930 kr
Monster Truck- og sumpbåttur

Monster Truck- og sumpbåttur

Opplev Floridas Everglades på en 30-minutters sumpbåtur, etterfulgt av en tur ombord en Monster Truck gjennom en sitrusplantasje. Dette er en fantastisk måte å oppdage det naturlige Florida! Føl vinden i håret og sitrusduften i lufta. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 930 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Opplev den pulserende og fargerike byen Miami på en dag! Beundre båtene eller dra på shopping i et stort senter rett ved vannet, dra på et valgfritt sightseeingcruise og se kjendishjem på Star Island og utforsk den herlige bydelen South Beach. Sikre deg en plass - bestill på forhånd og se det beste av Miami.

Fra 992 kr
Sumpbåttur & Gatorland

Sumpbåttur & Gatorland

Bli med på en fantastisk alligator-opplevelse! Denne turen kombinerer en morsom tur i sumpbåt på jakt etter å se vilt dyreliv, inkludert alligatoren. Etterpå besøker vi Orlandos Gatorland - hjem til mer enn 400 alligatorer! Ikke gå glipp av dette, bestill billetter her!

Fra 930 kr
Sumpbåt- og shoppingtur

Sumpbåt- og shoppingtur

Kombiner en morsom og spennende tur i sumpbåt med den ultimate shoppingturen i to av Orlandos berømte malls. Denne fantastiske turen kombinerer det beste av Florida på fineste vis! Inkludert tur- og returtransfer fra Orlando.

Fra 783 kr
Ultimat sumpbåttur

Ultimat sumpbåttur

Denne fantastiske pakketuren er den ultimate måten å oppleve det ville Florida. Nyt en 1-times sumpbåttur, se hvordan man håndterer alligatorer, og besøk villmarksparken. Turen inkluderer også tur- og returtransport fra Orlando.

Fra 721 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Lev livet på kanten i det du suser gjennom Everglades-regionens tropiske våtmarker på en sumpbåt og opplev et alligator- og slangeshow! Dagen din ender ikke her - cruise langs kysten forbi imponerende millionærvillaer og nyt solen og severdighetene i South Beach. Bestill turen din hjemmefra og start nedtellingen!

Fra 1410 kr
Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Dra på tur i Orlando og kombiner det med en herlig gospelbrunch! Turen inkluderer en rundtur til Orlandos høydepunkter, en båttur, tid på egen hånd til å utforske Park Avenue, brunch og gospel i House of Blues og et besøk til Disneys City of Celebrations. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 1034 kr
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Se Miamis spetakulære kyststeder, inklusiv downtown Miamis vakre skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach og "Millionærrekken" - de rike og berømtes hjem. Nyt tid til shopping i Bayside Marketplace Mall og tid til å slappe av i South Beach. Inkludert transport fra Orlando!

Fra 1243 kr
Rundtur i Orlando

Rundtur i Orlando

Bestill en halvdagstur og utforsk Orlando sammen med en guide! Turen inkluderer en tur rundt Lake Eola og Downtown Orlando, en morsom båttur, tid på egen hånd til å utforske Park Avenue og et besøk til Disneys City of Celebrations.

Fra 721 kr
Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Tilbring en ettermiddag med dypvannsfiske i Mexicogolfen. Du kan forvente å fange et bredt utvalg av fisk og nyte de hvite strendene på Clearwater Beach. Ikke gå glipp av denne morsomme turen i Florida - bestill billetter hjemmefra!

Fra 1243 kr
Monster Truck gjennom appelsinplantasje

Monster Truck gjennom appelsinplantasje

Nyt en morsom og nervepirrende tur i en massiv Monster Truck! Bare len deg tilbake og nyt turen gjennom den vakre appelsinplantasjen. Dette er moro for både barn og voksne, så sikre deg en tur og bestill billetter hjemmefra!

Fra 575 kr
Miami Hop-on Hop-off 

Miami Hop-on Hop-off 

Utforsk den pulserende kosmopolitiske byen Miami! Etter bussturen fra Orlando hopper du ombord på øverste dekk av en åpen Hop-on Hop-off-buss - som transporterer deg rundt i den magiske byen! Fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - til Biscayne Bay Bridge og Ocean Drive og South Beach. Frokost inkludert. Bestill her!

Fra 1410 kr
Shoppingtur i Orlando

Shoppingtur i Orlando

Er du glad i å shoppe? Da er dette turen for deg! Denne turen inkluderer nemlig de tre beste kjøpesentrene og outletene i Orlando - Orlando Premium Outlets, Florida Mall og Mall at Millenia - samt sjansen for å få tilfredsstilt (i hvert fall det meste av) shoppelysten din!

Fra 451 kr