TUI
Ticmate

Billetter til Cabaret i Paris

Cabaret - en verdensberømt kunstform med mange store klassiske show hos Bal du Moulin Rouge, Lido de Paris og Crazy Horse i Paris! Disse revyteaterene tilbyr glitrende, magiske og akrobatisk utfordrende show med fargefulle fjær, glittrende kostymer, lange ben, naken hud og bare bryster. Unn deg en ekte parisian opplevelse - cabaret! Du kan kjøpe billetter med eller uten middag.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées er en av verdens mest berømte kabareter og et fantastisk show som har fascinert publikum i mange år. Sørg for at du får noen av de ettertraktede billettene, bestill i god tid!

Fra 894 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Opplev den verdenskjente kabareten på Moulin Rouge - en av tingene du bare må oppleve når du besøker Paris! Billetter til det utrolig populære showet blir raskt utsolgt, så bestill i god tid!

Fra 999 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Opplev forestillingen på Crazy Horse i Paris! Showet består av en serie med svært estetiske og visuelle tablåer presentert av de legendariske, sensuelle Crazy Horse-danserne.

Fra 1105 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

The Paradis Latin er den mest parisiske av alle de store kabaretene med 70 % fransk klientell. Gjør deg klar for en kveld med herlig mat, champagne og utmerket underholdning. Dette utrolige showet blir utsolgt på forhånd, så sørg for å bestille dine billetter hjemmefra.

Fra 684 kr
Moulin Rouge og Cruise

Moulin Rouge og Cruise

Lyst til å gjøre oppholdet ditt i Paris enda mer magisk? Prøv et cruise på Seinen, etterfulgt av et spektakulært show på Moulin Rouge inkl. ½ flaske champagne. Sørg for at du får billetter, bestill hjemmefra!

Fra 1978 kr