TUI
Ticmate

Billetter til middagscruise i Paris

Velkommen om bord på Bateaux Parisiens luksus cruiseskip som tar deg med på en romantisk båttur på elven Seinen i Paris! Vi tilbyr både lunsj- og middagscruise med utsøkt fransk mat og delikatesser tilberedt om bord på skipets kjøkken. Unn deg et eksklusiv middags- eller lunsjcruise på Seinen -en opplevelse for alle sanser!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Lunch Cruise kl. 12:45

Lunch Cruise kl. 12:45

Nyt en herlig parisisk lunsj på Seinen på dette lunsjcruiset. Opplev det franske kjøkken mens du og nyter synet av Paris' utrolige bygninger og arkitektur.

Fra 621 kr
VIP-middagscruise klokka 20:30

VIP-middagscruise klokka 20:30

Prøv den ultimate middagsopplevelsen i Paris på et cruise på Seinen! Dette VIP-middagscruiset er en av våre bestselgende turer, og det er ikke uten grunn. God mat og fantastisk stemning! Sørg for å forhåndsbestille billetter hjemmefra!

Fra 1041 kr
Lunsj ved Bistro Parisien og cruise

Lunsj ved Bistro Parisien og cruise

Nyt en deilig lunsj ved den moderne og gjennomsiktige bistroen som tilbyr unike utsikter til Eiffeltårnet og elva Seinen. Etter din lunsj får du være med på et morsomt sightseeing cruise på Seinen. Bestill din lunsj og sighjtseeing vruise i dag!

Fra 148 kr
Middag på Bistro Parisien & cruise

Middag på Bistro Parisien & cruise

Kombiner en middag med et sightseeing vruise og gjør det beste ut av din tid i Paris! Nyt en 2-retters middag ved vakre Bistro Parisien, som tilbyr unike utsikter til Eiffeltårnet og elva Seinen, fulgt av et sightseeing cruise. Behandle deg selv, bestill din middag og cruise i dag!

Fra 190 kr
Middagscruise klokka 18:15

Middagscruise klokka 18:15

Sørg for at du bestiller billetter til middagscruise hjemmefra og forbered deg på en romantisk kveld. Nyt en herlig tradisjonell fransk middag i det solen går ned over Paris.

Fra 726 kr