TUI
Ticmate

Billetter til sightseeing i Venezia

Admire the incredible St. Mark's Basilica, walk across the famous Bridge of Sigh, visit Doge's Palace, discover the secret Venice from a gondola, explore the Jewish neighborhood and much more! Find your sightseeing tour in Venice right here!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Det beste av Venezia + vanntaxi

Det beste av Venezia + vanntaxi

Opplev alle Venezias toppseverdigheter på denne ekslusive turen med max. 10 deltakere. Turen inkluderer en times tur med vanntaxi på Den store kanalen, Markuskirken (Basillica di San Marco), Campo SS Giovanni Paolo og den kjente Sukkenes bro. Bestill din tur her og opplev Venezias beste til lands, vanns og i lufta.

Fra 894 kr
De beste av Venezia

De beste av Venezia

Vår 'Beste av Venezia'-tur er perfekt for folk som kun har begrenset tid i Venezia, men gjerne vil oppleve så mye som mulig. Se de mest kjente stedene i Venezia, inklusiv Markuskirken og Rialto-broen. Bestill din tur her!

Fra 621 kr
Det beste av Venezia + Dogepalasset

Det beste av Venezia + Dogepalasset

Vår 'Beste av Venezia med Dogepalasset'-tur er ideell for dem som ikke har så mye tid å gjøre godt med i Venezia, men som gjerne vil se alle byens høydepunkter. Du får se alle de enestående severdighetene, som Rialto-broen samt få en rundvisningen inne i både Markuskirken og Dogepalasset. Bestill her!

Fra 810 kr
Rundvisning på Dogepalasset

Rundvisning på Dogepalasset

Opplev det fantastiske Dogepalasset i Venezia og lær om det beste og verste i Venezias historie - fra de kjempemessige maleriene av Tintoretto og Veronese til fangehullene laget av tre, hvor anklagede for forræderi ble plasert av det beryktede hemmelige politiet.

Fra 600 kr
Kveldstur med gondol

Kveldstur med gondol

Hvis du kom til Venezia med bilder i hodet av små smale gater med hus side om side, hvor vasketøyet henger over kanalene, så er dette turen for dig. Vi har skrudd helt opp for romantikken og er klar til å vise deg en annen side av byen. Bestill her!

Fra 705 kr
Venezia Hop-on Hop-off-båt

Venezia Hop-on Hop-off-båt

Utforsk vakre Venezia med en rød Hop-on Hop-off-båt! Det er uten tvil den morsomste og mest behagelige måten å dra på sightseeing i Venezia! Bestill billettene dine hjemmefra og gjør deg klar til å oppleve Venezia!

Fra 211 kr
Hemmelige Venezia med gondoltur

Hemmelige Venezia med gondoltur

Bli med på en guidet rundvisning rundt i den mindre turistpopulerte delen av vakre Venezia, hør om noen av de lokale legendene og rund av turen med en romantisk gondoltur i de mer stille kanalene i Venezia. Bestil din tur her!

Fra 705 kr
Venezia VIP-tur

Venezia VIP-tur

Se alle Venezias topp severdigheter på den mest eksklusive måten med vår Venezia VIP-tur, som kombinerer de to turene 'Rundvisning på Dogepalasset' og 'Det beste av Venezia', inklusiv en tur med vanntaxi. Sikre deg en plass - bestill i dag!

Fra 1367 kr
Vin og appetizers i den jødiske ghettoen

Vin og appetizers i den jødiske ghettoen

Spis og drikk deg gjennom det historiske jødiske kvarteret på denne unike turen. Ingen annen Venezia-opplevelse tilbyr mat og vin på liek autentisk vis. Bestill din tur i dag!

Fra 516 kr