TUI
Ticmate

Billetter til klassiske konserter i Wien.

De klassiske musikalske sønner Wien, Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss er fortsatt til stede rundt denne vakre byen. På Ticmate kan du velge mellom klassiske konserter i ulike kombinasjoner og pakker, med eller uten middag. Vi selger billetter til klassiske konserter på Orangery på slottet Schönbrunn, Redoutensaal og Festsaal ved Hofburg Palace og Palais Auersperg! Wien er hovedstaden i klassisk musikk!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Schönbrunn Palace konserter

Schönbrunn Palace konserter

Klassisk musikk konserter i Schönbrunn Palace Orangeri i Wien med program av Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss. Book billetter til Schönbrunn Palace konserter i Orangeriet i Wien her!

Fra 442 kr
Wien residens orkester

Wien residens orkester

Wien residens orkester, ett kammerorkester fra Wien, framfører daglig vakker klassisk musikk fra Wien, av J.Strauss og W.A.Mozart. Book billetter til Wien Residens orkester her!

Fra 442 kr
Wien Hofburg orkester

Wien Hofburg orkester

Hofburg orkester i Wien, verdens musikkhovedstad, er en uforglemmelig aften i Wien med Johan Strauss og Wolfgang Amadeus Mozart. Book billetter til Wien Hofburg orkester her!

Fra 737 kr
Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart i Schönbrunn Palace i Wien er inkludert et besøk i palasset, en fin middag på Café-Restaurant “Residenz” og en klassisk konsert med Schönbrunn Palace Orchestra Wien. Book billettene dine til Rendezvous med Mozart i Wien her!

Fra 1725 kr