TUI
Ticmate
Carousel

Carousel

London Coliseum

Pris fra 661 kr

Lesley Garrett er stjernen i Rodger og Hammersteins musikal Carousel i London. Carousel er en klassisk musikal og en garantert suksess på Savoy Theatre. Billetter til musikalen kjøpes her.

Rodgers og Hammersteins Carousel er en av de virkelig store musikalene, og den brøt mønsteret med et modig syn på forhold. Den fengslende historien om romansen mellom Billy Bigelow og Julie Jordan, den plutselige undergangen til Billy og til slutt veien hans mot forsoning fortelles vakkert i en musikal som inneholder noen av de mest rørende og bejublede sangene noensinne, blant annet; If I Loved You, June Is Bustin' Out All Over og You'll Never Walk Alone.

I denne splitter nye oppsetningen av Carousel finner du Lesley Garrett, Storbritannias mest populære sopran, som Nettie, Jeremiah James, best kjent som medlem av superteatergruppen Teatro, som Billy Bigelow og Alexandra Silber som Julie Jordan.

Denne tidløse og mektige musikalen regisseres av prisvinneren Lindsay Posner med forbløffende koreografi av verdensberømte Adam Cooper.

Andre klassiske musikaler som spiller i London nå: Les MiserablesChicagoPhantom of the Opera - Oliver  & Blood Brothers.

Carousel ReviewsCarousel Reviews

"Jenkins has it all… the looks, the voice and yes, she can act"
The Times


"A musically stunning take on the classic musical"
Time Out


"Katherine Jenkin’s rapturously beautiful voice soars"
The Independent


"Alfie Boe admirably conveys the character’s complexity…beautifully done"
The Guardian


Info

London Coliseum
St Martin's Lane
London
WC2N 4ES

Kvelder
Tuesday to Saturday 7.30pm

Matiné
Tuesday, Thursday and Saturday 2.30pm

Spilletid:

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
(3mins) Take Cranbourn Street until St Martin’s Lane, where you head right until you reach the theatre.

Se på et kart