TUI
Ticmate
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Pris fra 358 kr

Opplev den eneste guidede turen til audiens med Paven! Tusenvis av pilgrimmer fra hele verden samles hver onsdag for å se Pave Frans og nå har også du muligheten! 

Høydepunkter:
- Dra til audiens hos Paven med guide 
- Sikre at du kan høre guiden med headset
- Nyt et mest mulig stressfritt besøk
- Lad guiden føre deg gjennom menneskemengden
- Kom tidlig, få gode plasser
- Nyt en liten turgruppe (max. 20) 

Opplev audiens hos Paven
På din audiens hos Paven sørger vi for headset, en dyktig guide og en grundig gjennomgang av hva du kommer til å oppleve. 

Guiden ber om invitasjonen din, henter den og tar den med til deg. Guiden får deg innenfor tidlig for å sikre best mulig sjanse for å finne gode plasser, og blir inntil Paven starter talen sin. 

Du får et headset og blir fulgt til stedet hvor audiensen blir holdt: enten Petersplassen eller Paul VIs audienshall. Når du er kommet inn forteller guiden deg om begynnelsen av paveembedet - fra de første kristne i Konstantins tid, til den nåtidige Vatikanstaten. 

Den flinke, engelsktalende guiden gir deg en detaljert forklaring på hva som skjer til audiens hos Paven og forbereder deg på opplevelsen med Pave Frans. 

Opplev ærefrykten og vidunderet som forekommer på audiens hos Paven, mens de kardinale preker på forskjellige språk til pilgrimmer og besøkende fra hele verden. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter på Piazza Pio XII, overfor Peterskirken på venstre side ved siden av avisboden. Møt opp 15 minutter før turen starter. 

Hvor slutter turen?
Turen ender tilbake på Petersplassen.  

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 4 timer og 15 minutter.

Er det kleskode?
Ja, for å besøke religiøse steder skal du oppfylle en streng kleskode. Kne og skuldre skal være dekket på både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige hvis du blir nektet inngang pga. upassende påkledning. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4-14 år. Det er gratis for barn under 4 år i følge med en betalende voksen.

Info

Audiens hos Paven
Møt guiden din i Piazza Pio XII, overfor Peterskirken på venstre side ved siden av avisboden. 

Audiens hos Paven
Åpningstider
Turen har avgang onsdag kl. 7:45. 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste metrostasjon er Ottaviano - Musei Vaticani (rød linje). 

Se på et kart