TUI
Ticmate
Forlenget Vatikan-ekskursjon

Forlenget Vatikan-ekskursjon

Pris fra 894 kr

Nyt denne forlengede Vatikan-ekskursjonen, som inkluderer Bramante trappene, Det sixtinske kapell, Pinacoteca og Peterskirken. Det er midt i blinken for dem som er på utkikk etter en innlysende tur av Vatikanmuseene.

Høydepunkter:
- Hopp over køen til Vatikanmuseene
- Nyt denne spesielle innlysende turen av Vatikanmuseene
- Se Bramante trappene, som vanligvis er stengt for det offentlige
- Besøk Etruscan museet og det nyere Pinacoteca
- Unngå køen til Peterskirken
- Nyt en liten gruppetur på maks. 20 personer

Nyt en forlenget Vatikan-ekskursjon
Hopp over køen til Vatikanmuseet og spar den dyrebare tiden din i Roma.
Turen starter med tilgang til den berømte Bramante trappen, en svimlende spiral av utskåret stein som ble bygget i 1512 inni ett firkantet tårn. Veldig få har noensinne satt en fot innenfor, noe som gjør dette besøket ekstra spesielt.

Beundre de vakre maleriene i Vatikanets Pinacoteca malegalleri, som inkluderer Raphaels 'Transfigurasjon', Caravaggios 'Deponering av korset' og Leonardo Da Vincis uferdige 'St. Jerome i villmarken'. 

Du vil naturligvis besøke alt fra Pinecone Gårdsplass til Galleriet av billedtepper, Galleriet av kart, Galleriet av Candelabra og høydepunktet med en hver tur - Raphael rommene.

Turen din inkluderer også en titt på Vatikanmuseenes mest berømte rom, Det sixtinske kapell. Her får du tid for deg selv til å samle alle inntrykkene.

Siste stopp på turen tar deg med gjennom en spesiell dør i Det sixtinske kapell og forbi enda en lang kø, for å få tilgang til Peterskirken. Hver dag utenom onsdag vil du ha en guidet tur inne denne kolossale bygningen - en av de viktigste innenfor kristendommen, og hjemmet til Michelangelos berømte skulptur, 'La Pieta'. 

Hvordan får jeg billettene mine? 
Du mottar e-billetten din på e-post kort tid etter at bestillingen din er fullført. Print dem ut og bring dem med til ekskursjonen. 

Hvor starter turen?
Turen starter på bunnen av de brede trappene på andre siden av gaten fra inngangen til Vatikanmuseene. Trappene befinner seg mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi.

Møt opp 15 minutter før ekskursjonen starter.

Hvor avsluttes turen?
Turen avsluttes ved Peterskirken på Petersplassen. På de fleste onsdager er Peterskirken stengt, og ekskursjonen vil avsluttes ved Vatikanmuseets inngang.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 4.5 timer.

Hvilket språk er turen tilgjengelig på?
Turen blir utført på engelsk.

Er det noen kleskode?
Ja, å entre religiøse steder har en streng kleskode. Knær og skuldre må være dekket for både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate kan ikke holdes ansvarlig dersom man er nektet adgang på grunn av upassende klær. 

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 6-18 år. Vennligst legg merke til at barn under 6 år ikke kan være med på denne turen.

Viktig informasjon:
- Ekstra forholdsregler kan gjelde ved ulike steder på grunn av økt global sikkerhet. Som et resultat av det, kan vi oppleve forsinkelser når vi skal passere sikkerhetskontroller for å komme inn på disse stedene. Ekstra forholdsregler kan også føre til at det blir satt restriksjoner på hvor stor veske og lignende man kan ha med inn. For å unngå avbrudd eller nektet adgang, anbefaler vi at du ikke tar med deg store vesker, bagger eller ryggsekker på turen. Vatikanet tillater kun veldig små vesker, og gir ikke tillatelse for store vesker, tripod, paraplyer og ryggsekker. 
- Du kan legge eventuell bagasje ved ett gratis oppbevaringområde, noe som kan resultere i at du må forlate ekskursjonen tidlig for å hente bagasjen din igjen ved inngangen.
- På onsdag morgen og ettermiddag kan det hende at Peterskirken er stengt for det offentlige på grunn av Papal Audiens som skjer på Petersplassen. Dersom du ønsker å besøke Peterskirken bør du ta turen en annen dag. Peterskirken kan også i enkelte tilfeller stenge på grunn av religiøse seremonier uten forvarsel. Når dette oppstår, tilbyr vi gledelig en lengre tur rundt Vatikanmuseene for å opprettholde tidsrammen for ekskursjonen slik som lovet. Vi prøver selvfølgelig å informere gruppene om stenging av Peterskirken så tidlig vi kan på forhånd, men noen ganger er det ikke mulig, og i disse tilfellene kan vi ikke refundere noe eller gi rabatter.
- Vi kan dessverre ikke ta med oss gjester som sitter i rullestol eller noen andre funksjonshemminger som krever spesiell assistanse. Vi kan heller ikke ta hånd om barnevogner eller barneseter på gruppeturene. 

Info

Forlenget Vatikan-ekskursjon
Møt guiden din på bunnen av de brede trappene over veien fra inngangen til Vatikan museene. Trappene befinner seg mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi.

Forlenget Vatikan-ekskursjon
Åpningstider
Turen starter daglig (utenom søndag) klokken 08.00 / 8.45.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Den nærmeste undergrunnsstasjonen er Ottaviano.

Se på et kart