TUI
Ticmate
Paris pass

Paris pass

Pris fra 1346 kr

Med ett Paris pass får du gratis inngang til et valg av over 60 av Paris beste attraksjoner, inkludert Louvre, Notre Dame Katedral, Versailles palass, Arc de Triomphe, Seine elvecruise, en hopp på opp av busstur pluss mye mer.

Paris pass kommer med en gratis guidebok som hjelper deg med å bestemme deg og planlegge hva du ønsker å se og hvordan du kommer dit. For å gjøre det enklere å komme til attraksjonene får du også ubegrenset bruk av offentlig transport i sone 1-3.

Passet har 2, 3, 4 og 6 dagers valg, så uansett hvor lenge du blir, kan du spare tid og penger med Paris pass. 3 dagers pass inkluderer en to-dagers museum pass.

Viktig informasjon:

- Umiddelbart etter at din booking er fullført, mottar du en e-billett på e-mail. Vennligst ta med denne på turen.

- Du må hente ditt Paris pass ved Pars pass resepsjonen i Paris. Paris passet sendes IKKE hjem til din adresse!

- Barnepris gjelder i alderen 4-11 år.

- Ditt Paris pass aktiveres den første gang du bruker det, men for å begynne å bruke det må du først signere og datere Paris passet, Paris museer og monumenter pass og Paris Visite reisekort.

- I tillegg må du skrive serienummeret fra Paris Visite reisekort på billetten som skal gjennom billettautomaten. Kortet og billettene må alltid holdes sammen ved alle tider, og begge må fremvises i tilfelle av inspeksjon.

Info

Paris pass
Du må hente billettene ved:
Paris Pass Desk:
Big Bus Ticket Shop,
11 Avenue de L’Opera,
75001 Paris

Paris pass
Åpningstider
Åpningstider: Dagli 9.30 - 18.30

Veibeskrivelse

Se på et kart, Paris pass

Veibeskrivelse
Nærmeste metro: Pyramides

Se på et kart