TUI
Ticmate
Roma på en dag

Roma på en dag

Pris fra 1210 kr

Hvis du virkelig har lyst til å oppleve Roma, bestill en heldagstur og la guiden ta deg med rundt i byen. I løpet av denne turen får du ikke bare se alle av byens mest kjente severdigheter - du slipper også de timelange køene til både Colosseum og Vatikanmuseene.

Høydepunkter:
- Nyt en 8-times, guidet tur rundt Roma
- Fortrinnsrett til mange av byens største severdigheter
- Få en omvisning på Colosseum og Forum Romanum
- Opplev Pantheon, Piazza Navona og mer
- Besøk Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell
- Slipp inngangskøen til Peterskirken etter turen

Opplev Romas høydepunkter 
Turen starter i sentrum av Roma foran turistinformasjonsenteret på Via dei Fori Imperiali. Det er her vi begynner turen med et besøk på Colosseum. Når du står innenfor denne fantastiske strukturen, trår du i samme fotspor som gladiatorene engang gjorde.

Neste stopp er Forum Romanum, hvor vi gir deg et glimt av hvordan livet var i antikkens Roma - under tider med keisere og tyranner som Julius Cæsar, Augustus, Claudius og Nero.

Deretter fortsetter vi til Kapitolhøyden, lokalt kjent som Campidoglio. Denne piazza'en er designet av Michelangelo og tilbyr en fantastisk utsikt over Piazza Venezia - stedet hvor Victor Emmanuele II-monumentet og Mussolinis Palazzo befinner seg. Herfra spasere vi til Romas mest berømte fontene, Trevifontenen. Husk å kaste i en mynt før vi setter kursen mot Pantheon, og deretter videre til den pittoreske Piazza Navona.

Rundt 12:45 holder vi lunsjpause. Lunsj er ikke inkludert, men guiden vil gledelig gi anbefalinger på lokale restauranter.

Vi møtes igjen kl. 14:45 på kontoret til agenten vår, som er veldig nær Vatikanmuseene.

Neste stopp er Vatikanmuseene. Du får se Cortile del Belvedere, Salla dele Muse, flotte Rafaels stanser og selvfølgelig det fantastiske sixtinske kapell. Deretter vender vi hodet mot Peters piazza hvor turen avsluttes. Hvis du ønsker å besøke Peterskirken kan guiden din gi deg slipp-køen-adgang.
Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter foran turistinformasjonsenteret på Via dei Fori Imperiali.  Vennligst vær der 20 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Den slutter på Vatikanet.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 8 timer.

Er det kleskode?
Ja, det er en streng kleskode i Vatikanet. Skuldre og knær må være dekket på både kvinner og menn. Sandaler anses passende.

Er det barnebilletter?
Nei, men det er gratis for barn under 7 år i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Du slipper alle offisielle køer, som ofte kan være svært lange med ventetid i opptil flere timer. Men på enkelte dager som offentlige helligdager, helger og religiøse helligdager kan det oppstå køer utover det normale. Dette kan ikke unngås, men disse køene er langt kortere enn de offentlige køene.
- Avbestillinger kan skje på svært kort varsel. I slike tilfeller kontakter vi deg og gir deg alternative turdatoer eller du full refusjon.
- På grunn av sikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du ikke tar med store vesker eller pakker.
- Denne turen er gjennomført som en spasertur, da ingen biler er tillatt inne i Vatikanet. Bruk egnet fottøy.

Info

Roma på en dag
MØTEPUNKT:
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rome, Italia

Roma på en dag
Åpningstider
Turen går kl.
1/4-10/11: 08:45.
11/11-31/3: 09:00 man, ons, fre, og lør.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Colosseo Station. Det er 4 minutter herfra, gå!

Se på et kart