TUI
Ticmate
Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

Pris fra 111 kr

Hopp på Gatwick Thameslink- toget og reis inn til sentrale London raskt og enkelt. Du kan få en retur eller enveis billett mellom Gatwick lufthavn og noen av de sentrale London stasjonene med Thameslink.


Høydepunkter:
- Få e-billetten sendt direkte til innboksen din i løpet av 2-3 dager
- Slipp køen til billettautomaten på stasjonen
- Billettene kan brukes på en gitt dag i løpet av en måned
- Barn under 5 år reiser gratis

Ta Gatwick Thameslink til London
Reisen til London Blackfriars tar omtrent 35 minutter, og det tar rundt en time å nå London St. Pancras.

Fra Blackfriars, Farringdon og St Pancras kan du enkelt ta t-banen eller ta en drosje til sluttdestinasjonen din - for eksempel Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater eller Paddington.

Hvordan bestiller jeg billetter til Gatwick Thameslink?
Hvis du bestiller returbilletter, skal hjemreisen tilbake til Gatwick lufthavn brukes innen 30 dager fra den utgående datoen til London.

Du kan ikke bestille billetter til bruk i dag, da alle billetter utstedes manuelt, og det kan ta 2-3 dager før billettene blir sendt til deg via e-post.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort tid etter at bestillingen er fullført mottar du en bekreftelse på e-post. Togbillettene blir sendt til deg på et senere tidspunkt.

Alle togbilletter utstedes manuelt, og derfor kan vi ikke love deg at du mottar billettene samme dag som du bestiller - dette kan ta noen dager. Men vi lover at du får billettene dine i god tid før du reiser, og hvis du bestiller tett på avreisedato mottar du billettene så snart som mulig.

Er det barnebilletter til Gatwick Thameslink?
Ja, du kan kjøpe barnebilletter til Gatwick Thameslink. Barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 5-15 år. Barn under 5 år reiser gratis i følge med en betalende voksen (Max. 4 barn kan reise gratis per voksen).

Viktig informasjon:
- Vennligst merk: Du må fylle ut første reisedato på billetten vi sender deg. F.eks Hvis du reiser fra Gatwick Airport 15. juni 2016, må du skrive "15 juni 2016" på billetten din.
- Vennligst merk: Det er ditt ansvar å sjekke togrutene før reisen, spesielt togtider til og fra flyplassen for fly som ankommer eller forlater veldig tidlig på morgenen eller sent på kvelden, eller i tilfelle det er begrenset tjeneste på grunn av vedlikeholdsarbeid, osv.
- Vi er ikke i stand til å refundere (enten delvis eller i sin helhet) billetter som ikke kan brukes dersom togrutene ikke passer inn med ankomst eller avgang til flyet ditt. Hvis togene er avlyst på grunn av vedlikeholdsarbeid etc. vil det alltid være en erstatning/busstjeneste som tilbys.
- En billett til Gatwick flyplass med tog (Thameslink) er ikke gyldig på Gatwick Express.
- Hvis du vil kan du bestille billetter til Gatwick Express HER.
- På helligdager går ikke Gatwick Thameslink like ofte som normalt, og den 25. desember går ikke Gatwick Thameslink i det hele tatt.

Vedlikeholdsarbeid inntil januar 2018:
Omfattende vedlikeholds- og linjearbeid er planlagt fra nå og frem til tidligst januar 2018. Avreise-suspensjoner og reduksjon av tjenester i timen kan forekomme - for det meste på nattestid og en gang i helgene. Dersom en tjeneste ikke er i drift i lengre perioder, vil den erstattes av buss. Vennligst beregn ekstra tid på vei til flyplassen.
Personalet er tilgjengelig på stasjonene for å hjelpe deg, så kan du spørre dem hvis du har noen spørsmål.

Info

Gatwick Airport Train
Klikk på "kart" under for å se et kart over Londons undergrunn.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart