TUI
Ticmate
Travelcards

Travelcards

Pris fra 393 kr

Et Travelcard er et godt og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og de røde bussene i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet en hvor du vil hen. 

Høydepunkter: 
- Ubegrenset transport med undergrunnen og de røde bussene i 7 dager 
- Ditt Travelcard bliver sendt hjem til deg med posten 
- Barn under 11 år reiser gratis sammen med en voksen (maks 4 barn per voksen) 
- Inkludert frakt - ingen skjulte avgifter 

Hvordan virker Travelcard? 
Et Travelcard fungerer i Londons to innerste soner (sone 1-2) i 7 dager. Når man som turist skal ut å shoppe og se de forskjellige severdighetene er det som regel rikelig å ha et Travelcard. Våre Travelcards er «peak»-kort, hvilket betyr at de er gyldige hele tiden, så du ikke trenger å ta hensyn til rushtid osv. Du går bare på undergrunnen eller bussen når du vil – ubegrenset antall ganger! 

Hvordan bestiller jeg mitt Travelcard? 
Velg «Gyldig fra»-datoen som den datoen du gjerne vil at transportkortet skal gjelde fra når du bestiller ditt Travelcard. 

Hvordan får jeg mitt Travelcard? 
Umiddelbart etter at bestillingen din er fullført mottar du en bekreftelse via e-post. Transportkortet blir etterfølgende sendt med posten. 

Travelcards blir sendt til deg med alminnelig posttjeneste. Du må derfor regne med at det tar 5-10 hverdager fra vi mottar bestillingen din til kortene ligger i postkassa di.

Kan jeg kjøpe barnebilletter? 
Ja, barn mellom 11-15 skal kjøpe barne-/ungdomsbillett. Barn under 11 år reiser alltid gratis i følge med en voksen (maks 4 barn per voksen). 

Viktig informasjon:
- Prisen per Travelcard er inkludert frakt. 
- D. 24., 25. og 31. desember følger ikke Londons undergrunn og busser vanlig rutetabell. Særlig d. 25 og 31. desember kjøres etter kraftig redusert rutetabell.

Info

Travelcards
Klikk på "Kart" for å se et kart over Londons metro(Tube Map)

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart